El professorat del col·legi Sant Miquel Arcàngel envia un vídeo d’ànim a les famílies, mentre prossegueix amb la seua rutina acadèmica des de casa

1 abril 2020|Burjassot

desde casa

Sigueu valents. Ho esteu fent genial. Hui és un bon dia per a tindre un gran dia. No estem tancats, estem fora de perill. Famílies i alumnes, sou els millors. Abraçades i besos a distància. Ens veiem…molt prompte. Ara, queda’t a casa!

Aquestes frases i altres més, són els missatges d’ànim que la comunitat docent del Col·legi Sant Miquel Arcàngel de Burjassot ha volgut enviar a les famílies. Ho han fet a través d’un divertit VÍDEO que els professors i professores han gravat des de casa, per a després editar-lo i pujar-lo a la xarxa i així poder ser vist i compartit amb tota la comunitat educativa del centre.

D’altra banda, des del passat 23 de març, el col·legi ha modificat la seua marxa habitual, per a poder continuar treballant amb l’alumnat, a distància. Mitjançant la plataforma EDUCAMOS, continuen mantenint contacte amb les famílies, de 9h a 13h, enviant tasques i resolent dubtes, a través de diferents eines digitals.

L’objectiu del centre, en paraules de la direcció del centre, “és que les famílies no se senten soles ni desemparades dins d’aquesta situació tan excepcional que estem vivint, de manera que la comunitat docent volem transmetre que continuem estant a prop, tant dels alumnes, dels quals també estem rebent moltes mostres d’afecte, com de pares i mares, en tot el que puguem orientar i ajudar, mentre dure el confinament”.