El professorat de l’IES Federica Montseny segueix formant-se dins del programa Erasmus+

28 octubre 2022|Burjassot

IES Federica Montseny
Part del professorat de l’IES Federica Montseny de Burjassot ha format part, aquest estiu, del programa Erasmus + en diferents llocs de la Unió Europea per a formar-se en diferents disciplines que faran que el centre, i especialment el seu alumnat, es nodrisca de la seua experiència en diversos camps.

Tant a Budapest com a Niça, dos dels seus professors, Arturo Mora i Héctor Gras, van treballar en temes relacionats amb la inclusió i la diversitat a l’aula. Al país del costat, Itàlia, Miguel Ángel Orts es va embarcar en un curs relacionat amb noves metodologies d’ensenyament i psicologia positiva a Florència. D’altra banda, a Dublín, Irlanda, Raúl Fernández va millorar el seu coneixement en metodologia CLIC en el curs i, també a Itàlia, la professora Amparo va rebre una altra formació sobre noves metodologies, però aquesta vegada basada en l’aprenentatge per projectes.

Totes aquestes mobilitats formatives “han fet que el nostre professorat s’actualitze en metodologies actuals que, sens dubte, faran que en aquest nou curs escolar 2022/23, en el qual ja estem immersos, es posen en pràctica a l’aula totes les destreses adquirides per a un millora de la qualitat de l’ensenyament”, han declarat des del centre burjassoter.