El programa ‘Burjassot Ciutat Saludable’ ofereix tallers sobre nutrició en els centres escolars i assessorament personalitzat a les famílies que ho sol·liciten

30 març 2023|Burjassot

Assesorament nutricional

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, està desenvolupant durant aquest curs escolar el programa ‘Burjassot Ciutat Saludable’, el qual inclou diferents tallers sobre nutrició i alimentació que estan celebrant-se en els centres escolars. A més d’aquests tallers que es desenvolupen periòdicament en els centres educatius, el programa ‘Burjassot Ciutat Saludable’ també inclou un servei d’assessorament a les famílies sobre qüestions relacionades amb l’alimentació.

Així, les famílies o persones que desitgen rebre assessorament poden sol·licitar-ho en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, emplenant un formulari. També es pot sol·licitar escrivint un correu electrònic a bheras@grupocaps.com o telefonant al 722 297 590.

A través de sessions programades (en horari de dimecres a la vesprada de 15 h a 19 h), amb aquest assessorament familiar o individual es pretén millorar els hàbits alimentaris dels més menuts, així com els del seu entorn familiar, a través de consells nutricionals i alimentaris que ajuden a modificar la dieta familiar, fent-la més variada, equilibrada i saludable.