El programa per a la formació d’ocupació de CEMEF i l’alumnat del Col·legi La Nativitat reben classes de seguretat vial

27 febrer 2018|Burjassot

PLB- Educación Vial Centro de Formación febrero 2018

 

La Policia Local de Burjassot, dirigida pel Regidor Manuel Pérez Menero, no cessa en la seua obstinació de formar a grans i menuts en matèria d’educació i seguretat vial. A les classes que de manera constant realitzen en els centres educatius del municipi s’ha unit aquesta vegada la que han impartit per a l’alumnat del programa per a la formació d’ocupació de CEMEF. 

D’una banda, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado acollia una xarrada sobre seguretat vial en la qual es van tractar temes tan importants com els accidents de trànsit, la importància del casc i el cinturó de seguretat, i l’efecte d’alcohol i drogues en la conducció. “La seguretat vial no és només cosa de xiquets, els adults hem de donar exemple als menors si volem que en un futur siguen persones cíviques en el compliment de les normes i respecte als altres“, tal com han assenyalat des de Policia Local. Aquesta xarrada es va impartir per a les alumnes i els alumnes del programa per a la formació d’ocupació de CEMEF.

I, per l’altre, i comptant amb la col·laboració de l’Hospital València al Mar, els agents s’han desplaçat fins al Col·legi La Nativitat per a parlar als seus estudiants de quart de l’ESO sobre les conseqüències dels accidents de trànsit. En aquesta xarrada ha participat també un pacient de l’hospital que ha d’usar cadira de rodes des que va tenir un greu accident de trànsit. “El fet que aquesta persona explique la seua experiència crida molt l’atenció dels menors, que s’adonen de la greus conseqüències que poden tenir la imprudències en la carretera“, segons les mateixes fonts.