Burjassot marxarà contra el càncer, el 22 d’octubre

25 setembre 2023|Burjassot

Des de 22/10/2023 fins a 22/10/2023

Run Cáncer 22-10-2023

Ja està tot preparat perquè el matí del diumenge 22 d’octubre siga familiar, festiu i solidari a Burjassot. Eixe dia, tot el municipi té una cita en la plaça de l’Ajuntament, a les 10.00 hores, moment en el qual es donarà el tret d’eixida a la marxa no competitiva contra el càncer, emmarcada dins del circuit Run Càncer.

El circuit solidari està organitzat per l’Associació Espanyola contra el Càncer a València i, a Burjassot, compta amb la col·laboració de la Junta Local contra el Càncer.

La marxa solidària i no competitiva tindrà un recorregut de 4 km. Tant els dorsals solidaris com les samarretes tècniques oficials de l’edició de 2023 ja estan a la venda i les inscripcions per a la marxa s’han de fer en aquest ENLLAÇ.

També es poden aconseguir els dorsals, obligatoris per a poder participar en la marxa, i les samarretes en diferents establiments de Burjassot com són La Merceria, Forn El Dolçet, Farmàcia Alcocer i Solete Detalls. El preu del dorsal solidari és de 5 euros i el de la samarreta és de 6 euros.

Tota la recaptació de la Marxa Run Càncer de Burjassot, amb la qual col·labora l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports dirigida Juan Gabriel Sánchez, anirà destinada íntegrament a projectes d’investigació contra la malaltia.