El projecte Dones amb Iniciativa reconeix la labor de deu dones emprenedores en el comerç de Burjassot

24 febrer 2020|Burjassot

Des de 04/03/2020 fins a 04/03/2020

Dones amb iniciativa

Impulsat des de la regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Cosa, a través de CEMEF, l’Ajuntament de Burjassot farà lliurament dels guardons de la huitena edició del projecte “Dones amb Iniciativa”. L’acte de lliurament tindrà lloc en el Saló de Plens del Consistori, dimecres que ve 4 de març a les 20.00 hores.

Enguany els guardons s’entregaran a deu emprenedores que, dia a dia, fan que els comerços i serveis de Burjassot siguen cada vegada més eficaços i, estiguen adaptats a les necessitats dels seus clients. A més, amb això, fan també possible que el municipi continue creixent i puga oferir als seus ciutadans tot tipus de productes sense eixir de Burjassot.

Les deu dones guardonades enguany són Miguela Moreno, de Dulces Latorre; Alicia Pisa, d’Adrián Peluquería i Estètica; Piedad Ventura; d’Stiletto Estilistes; Carmen Gil Menéndez i Mónica Viches Espejo, amb els seus comerços en el Mercat Municipal l’Almara; María Elvira Moreno Orero, de Joieria Elvira; Juanita Peña Romero, de Flores Antonia; Claudia Dovao i Elena Alcaide, de l’Associació d’Artesans de Burjassot (Avalarte) i Vicenta Tejas Marín, de l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA).