El SECUP de Burjassot celebra el Dia Internacional de la Pau

28 setembre 2022|Burjassot

SECUP- Día de la Paz

Al setembre, l’Ajuntament de Burjassot ha représ les activitats del Servei per a la Promoció de la Cultura de la Pau i la Prevenció de la Violència Escolar (SECUP), dependent de la Regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero.

Aquest servei, que presta assessorament a professorat, famílies i alumnat en temes relacionats amb l’assetjament escolar en tots els centres educatius de Burjassot, ha realitzat la seua primera activitat del curs celebrant el Dia Internacional de la Pau al costat de l’alumnat de primària del municipi.

En aquesta activitat, l’alumnat participant ha treballat al costat dels tècnics del SECUP valors com l’amistat, l’amor, l’ajuda, la companyonia o la comunicació, entre altres.

Aquest servei de l’Ajuntament de Burjassot desenvoluparà el seu treball durant tot el curs 2022/2023 amb l’objectiu de previndre qualsevol tipus d’assetjament o cas de bullying en els centres educatius municipals.

Per a conéixer totes les accions que van realitzant al costat dels col·legis de Burjassot, pots visitar el seu web, en aquest ENLLAÇ.