El sistema de cita prèvia de l’Ajuntament compleix el primer mes amb gran acceptació

22 gener 2015|Burjassot

El passat mes de desembre l’Ajuntament de Burjassot ampliava i reforçava el seu sistema d’atenció al ciutadà, SAC, i implantava el sistema de cita prèvia amb l’objectiu d’atendre d’una forma més ràpida i eficaç als veïns i veïnes del municipi.

En el primer mes de funcionament del servei de cita prèvia, els ciutadans han començat a habituar-se al mateix i han sol·licitat les seues primeres cites a través de la pàgina web de l’Ajuntament, www.burjassot.org, d’una manera molt fàcil, ja que tan sols han d’indicar el seu DNI per entrar en el portal de cita prèvia.

Una vegada en ell, els usuaris poden escollir la data i l’hora d’atenció, així com el secció per a la qual sol·liciten la cita: informació, registre general d’entrada, padró o uns altres. Una vegada seleccionada la secció s’escull el dia i l’hora de la cita. Amb aquest sistema de cita prèvia el ciutadà s’evita les esperes o cues i sap el dia i l’hora exactes a les quals ha d’acudir al Consistori, garantint-se així també una atenció més personalitzada per part dels tècnics del SAC.

A més de la implantació del servei de cita prèvia, el SAC compta també, des del mes de desembre, amb un increment dels seus punts d’informació i atenció, per a juntament amb dos nous accessos d’informació en línia, que se situen també en les dependències d’accés a l’Ajuntament de Burjassot, continuar donant un servei de qualitat, àgil, ràpid i personalitzat als ciutadans.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la posada en funcionament d’aquestes millores “aporten més eficàcia al nostre tracte i atenció als ciutadans, que veuen com accedint tant presencialment com de manera digital, tenen una atenció ràpida i directa per part dels tècnics municipals”.