El taller de Pasqua i el Mercat del Bescanvi posen punt i final a les animacions lectores del mes de març a Burjassot

22 març 2018|Burjassot

Des de 28/03/2018 fins a 29/03/2018

Animación Lectora

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha preparat, per a finalitzar el mes de març, dues noves activitats d’animació lectora, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. Activitats que tindran la Biblioteca Infantil i la Casa de Cultura, els dies 28 i 29 de març, respectivament, com a punt de trobada.

La vesprada del 28 de març la Pasqua arriba a la Biblioteca Infantil a les 18 hores amb l’animació “Vine de Pasqua a la Biblioteca” una divertida activitat en la qual, a través de la lectura del conte “El conill de Pasqua”, els participants representaran un animal del bosc i descobriran l’origen del conill de Pasqua i els seus ous de colors. Finalitzada la lectura, es realitzarà una activitat de comprensió lectora acabant el taller “Pintant ous de Pasqua”, realitzats pels participants amb material reciclat, i dibuixos del conill.

Un dia més tard, el 29 de març, i com és habitual cada últim dijous de mes, tindrà lloc el Mercat del Bescanvi en el qual es dóna l’oportunitat a les persones que així ho desitgen, a intercanviar els seus llibres per aquells que encara no s’han llegit. Un Mercat que té una gran acceptació entre els usuaris de la Casa de Cultura. Bon exemple és que el passat mes de febrer es van arribar a realitzar 148 intercanvis. 

Amb el Mercat de la Bescanvi finalitzaran les activitats de març per a donar pas a un mes, el d’abril, molt carregat també de tallers i presentacions literàries ja que Burjassot celebrarà el seu Mes del Llibre.