El teatre arriba al Mes del Llibre de Burjassot amb la posada en escena d’una adaptació de “La Celestina”

12 abril 2017|Burjassot

Des de 26/04/2017 fins a 26/04/2017

Cartel La celestina

 

Sota la direcció d’Amparo Pastor, encarregada també de l’adaptació de l’obra i intèrpret d’un dels papers principals de l’obra, el Centre Cultural Tívoli obrirà les seues portes a la posada en escena del clàssic de Fernando de Rojas, “La Celestina” de mans del Grup de Teatre Les Sitges de Burjassot. Una representació teatral que s’emmarca dins de la programació del Mes del Llibre, realitzada des de les Biblioteques Municipals.

La representació, que tindrà lloc dimecres que ve 26 d’abril a partir de les 19 hores en el citat espai municipal, compta, de manera adaptada, la tragèdia de Calisto i Melibea, els enamorats que han de lluitar perquè els seus sentiments són respectats i, a més, els deixen viure’ls en pau.

El repartiment de l’obra està compost per Amparo Pastor, en el paper de Celestina, Claudia Esteban, interpretant a Melibea, José Luis Oltra, en el paper de Calisto, Javi Bono, com Sempronio, Samuel Subiela, Pármeno, Tamara Moraga, com Areusa, Mª José Sánchez, com Elicia, Mª Ángeles Hernández, com Alisa i María Esparza, com Lucrecia. També participen Lluís Subiela, com Sosia, Ferran Portilla, com Tristán i Jorge Armas com Centurio.

En la part musical, Lluís Subiela i Samuel Subiela són els músics de l’acordió i la guitarra, respectivament. Així mateix, Samuel ha sigut el creador del cartell elaborat amb motiu de la representació. Inma Ibáñez ha sigut l’encarregada de l’escenografia.

El Grup de Teatre Les Sitges de Burjassot està format per actrius i actors pertanyents a diferents associacions del municipi: Círculo Católico San Roque, Associació Teatral Paraules i Dones i les Associacions de Veïns de Nucli Antic i Lauri Volpi.