El Tívoli obri les seues portes al sopar anual de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot

17 novembre 2017|Burjassot

Des de 25/11/2017 fins a 25/11/2017

AECC

És una cita obligada per a la societat burjassotera. Una cita en la qual s’uneixen la solidaritat, la lluita i el desig d’acabar amb la malaltia. És el sopar anual de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot que, un any més, vol reunir a centenars de veïns i veïnes del municipi que van a mostrar el seu suport a la lluita contra el càncer.

Enguany, la cita serà el dissabte 25 de novembre a les 21 hores en el Centre Cultural Tívoli i, com és habitual, són ja nombrosíssims els comerços de Burjassot i dels pobles veïns que ja han donat els seus productes perquè, després del sopar, el gran sorteig de regals siga, com tots els anys, un èxit i, alhora, es recapte una gran quantitat de diners per a la lluita contra el càncer.

Les components de la Junta Local ja estan treballant perquè aqueixa nit solidària isca tot a la perfecció i segueixen visitant els comerços del municipi que, de manera desinteressada, estan donant productes perquè el sopar recapte encara més diners per a la lluita contra aquesta malaltia.

Els tiquets per al sopar poden adquirir-se en Didal (Carretera de Llíria, 1), Pastisseria Latorre (c/ Colón, 5), La Merceria (c/ Àusias March, 21), De Mel (Carretera de Llíria, 61) i en Buenos días Princesa (c/ Mendizábal, 51).