El Tívoli obri les seues portes, en els mesos de gener i febrer, a les presentacions falleres

9 gener 2018|Burjassot

Des de 13/01/2018 fins a 13/01/2018

Presentaciones fallas

L’activitat fallera a Burjassot començarà a ser frenètica a partir del pròxim dissabte, 13 de gener. Aqueix dia es donaran per iniciades, en el Centre Cultural Tívoli, les presentacions d’onze de les comissions falleres del municipi. Cal recordar que la Falla de la Plaça del Pouet va fer la seua presentació el passat mes de setembre de manera tradicional en la plaça que li dóna nom i que, enguany i per problemes d’aforament, la Falla Llibertat realitzarà la seua presentació en les Escoles de San José. 

Els fallers de la Comissió de la Falla Mariano Benlliure seran els primers a pujar-se a l’escenari del Tívoli el dissabte 13 de gener a partir de les 15:30 hores, passant el testimoni, ja en horari de nit, sobre les 21:30 hores, a la Comissió de la Falla Fermín Galán. El 20 de gener el torn serà per als fallers de la Falla Mendizábal, en horari de vesprada, i de la Falla Espartero, en horari de nit, 

L’últim dissabte del mes de gener, el dia 27, es pujaran a l’escenari del Tívoli els representants de la Falla Cristóbal Sorní, a partir de les 15:30 hores. Aquest cap de setmana també farà la seua presentació, però en les Escoles de San José, tal com s’ha assenyalat, la Comissió de la Falla Llibertat. Serà en horari de nit. 

Entrats ja en el mes de febrer, les Falles Nàquera i Pi i Margall es presentaran el dissabte 3 de febrer, en horari de vesprada i nit respectivament i, el dissabte 10 de febrer, el torn serà per a les comissions de Domingo Orozco, en horari de vesprada, i Isaac Peral, ja a la nit. El fermall a les presentacions falleres del 2018 es posarà el dissabte 17 de febrer amb les presentacions de les Falles María Ros i Maestro Lope. 

Una vegada presentades totes les comissions, el dissabte 24 de febrer, també en el Tívoli, tindrà lloc l’Exaltació de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils d’enguany en un acte emotiu i carregat de sentiment.