El Tívoli acull la presentació de l’associació AFIVAN

7 setembre 2017|Burjassot

Des de 20/09/2017 fins a 20/09/2017

AFIVAN

Dimecres que ve, 20 de setembre, a les 19 h, el Centre Cultural Tívoli albergarà la presentació de l’Associació de Fibromiàlgia de València Nord (AFIVAN). Aquesta entitat, amb seu a Burjassot, ja porta temps organitzant activitats amb l’objectiu de visibilitzar una malaltia com és la fibromiàlgia, però serà el pròxim dia 20 quan quede oficialment presentada davant la societat. La presentació compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Sanitat, dirigida per Mª Carmen Hortelano, la regidoria de Serveis Socials, dirigida per Olga Camps, i la regidoria d’Igualtat, a través d’Espai Dona, dirigida per Lluna Àrias.

L’acte de presentació comptarà amb diferents ponències les quals estaran a càrrec d’Elisa Oltra, doctora en bioquímica i biologia molecular i investigadora del laboratori de biomedicina de la Universitat Catòlica de València, Luisa Arias, presidenta d’AFISA i FEDAFI (Federació d’Associacions de Fibromiàlgia) i Vicente Micó, director territorial d’INSERIDA, Fundació ONCE. AFIVAN també ha confirmat la presència del Director General de la Fundació ONCE, José Luis Martínez Donoso, com a ponent en l’acte de presentació d’AFIVAN.

En aqueixa vesprada de la presentació, les persones que ho desitgen podran inscriure’s per a entrar a formar part d’AFIVAN.

Més informació en AFIVAN.