El Tívoli s’inundarà de bombolles de sabó amb l’espectacle “Magic Bubble”

3 febrer 2017|Burjassot

Construccions impossibles de bombolles de sabó realitzades amb màgia i amb il·lusió per a deixar sorpresos tant a xiquets com a majors. Açò és el que oferirà l’espectacle “Magic Bubble” en el Centre Cultural Tívoli a les veïnes i els veïns del municipi. Un espectacle que arribarà al municipi el diumenge 12 de febrer a les 12 hores.

El preu de les entrades, que ja es poden adquirir en la Casa de Cultura i a través d’Instant Tiquet , és de tan sols 6 euros. El mateix dia de l’espectacle també podran adquirir-se des d’una hora abans de començar l’espectacle.

David Vega és l’artífex d’aquest divertit i diferent espectacle per a tots els públics en el qual ell mateix comença dirigint-se cap al públic donant mostres del paper essencial de la seua participació durant l’espectacle. Després d’una divertida introducció màgica on tots formaran part del truc des dels seus seients, s’iniciarà la construcció de pompes, realitzada exclusivament amb les mans.

No podia faltar la màgia en aquest matí tan divertit en el Tívoli ja que, després de realitzar les pompes, David continuarà sorprenent a tots els presents que, una vegada més, seran protagonistes indiscutibles de l’espectacle ja que les xiquetes i els xiquets participaran de manera molt activa en aquesta part del xou, pujant-se a l’escenari.

David Vega és llicenciat en Filosofia i pianista de formació clàssica i jazzística. La seua formació sempre va ser el punt de partida per a acabar enfocant les seues inquietuds creatives a través del teatre. Actor, escriptor, director i productor, també és cofundador de la companyia “Made in Sabó” en 2008, per a crear després, en 2015, la seua pròpia companyia “Bubble Factory”, amb la qual arriba a Burjassot.