El tradicional Mercat Medieval Solidari de la Falla Nàquera-Lauri Volpi ix al carrer els dies 7 i 8 d’octubre

3 octubre 2017|Burjassot

Des de 07/10/2017 fins a 08/10/2017

Mercado Medieval Lauri Volpi 2017

És una cita marcada en el calendari per a la comissió. És un cap de setmana festiu i de gaudi de tots amb un objectiu solidari: recaptar fons en favor de la lluita contra el càncer. És el Mercat Medieval Solidari de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot que enguany eixirà al carrer el cap de setmana del 7 i el 8 d’octubre.

Un any més, i ja són huit, el Mercat Medieval se situarà en els carrers Lauri Volpi, Serra i Nàquera i oferirà dos dies plens d’activitats tant lúdiques com culturals o gastronòmiques: artesania, rastell, tómbola, productes típics valencians, llibreria, basar, joguets, pinxos, entrepans, batuts…sense deixar de banda la música en directe, els playbacks, els balls de saló o els concerts, entre altres activitats. I, tot a preus populars perquè totes les persones que així ho desitgen puguen aportar el seu granet d’arena per a la lluita contra el càncer.

A més, durant tot el cap de setmana, la comissió fallera col·laborarà també amb l’entitat social Kanguros_LV, que donarà informació sobre l’entitat i arreplegarà aliments no peribles que seran destinats al seu Banc d’Aliments.

El VIII Mercat Medieval Solidari de la Falla Nàquera-Lauri Volpi s’emmarca dins del seu projecte solidari “Somos algo más”, sota el lema “Ara més que mai”. Tot el recaptat durant el cap de setmana serà lliurat a la Junta Local Contra el Càncer de Burjassot.