El Tren del Nadal recorrerà els carrers de Burjassot, gràcies al comerç local

19 desembre 2022|Burjassot

CARTEL TREN NUEVA UBICACIÓN

És un clàssic del Nadal a Burjassot i és una atracció que tots esperen, arribades aquestes dates. El Tren del Nadal recorrerà els carrers de Burjassot per a gaudi de tots els xiquets i xiquetes de la localitat, que podran gaudir de viatjar en els seus vagons, en companyia dels seus familiars. El Tren del Nadal tornarà a circular per Burjassot gràcies a la iniciativa de la regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF SLU i en col·laboració de les entitats comercials locals com són l’Associació de Comerç i Serveis, el Mercat Municipal L’Almara, Empresaris Burjassot i ARA Burjassot.

El Tren del Nadal arribarà a Burjassot el 22 de desembre i la data no és casualitat ja que en la vesprada de l’aqueix dijous, el Tren serà l’encarregat de transportar a Papà Noel fins a la gran festa que, a partir de les 18 h, protagonitzarà en la Plaça Sequera. A partir d’aqueix dia, el tren circularà per Burjassot, fent els seus recorreguts, en horari de matí i de vesprada, tenint sempre la seua estació d’eixida i arribada en la Plaça de Gómez Ferrer (junt a l’edifici de la Policia Local).

Aconseguir els bitllets per a viatjar al tren és ben senzill perquè només és necessari comprar en algun dels establiments del comerç local o del sector de l’hostaleria de Burjassot per a rebre’ls. Els tickets també s’estan repartint en la planta baixa de l’Ajuntament. 

Així, del 23 al 30 de desembre, el tren farà els seus recorreguts d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. El 31 de desembre, Nit de Cap d’Any, el tren únicament circularà en horari de matí, d’11 h a 14 h. Ja en 2023, del 2 al 4 de gener, el tren realitzarà els seus viatges d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, mentre que el 5 de gener, serà l’últim dia en què el Tren del Nadal circule per Burjassot i serà únicament en horari de matí, d’11 h a 14 h. El dia de Nadal, 5 de desembre i el dia d’Any Nou, l’1 de gener, el tren no realitzarà servei. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult per a poder viatjar al tren.