El València CF i la seua història, protagonistes de la nova exposició en la Casa de Cultura

26 juny 2019|Burjassot

Des de 02/07/2019 fins a 12/07/2019

EXPO_BLANQUINEGRE_BURJASSOT

La setmana vinent, concretament a partir del dimarts 2 de juliol a les 19 hores, moment de la seua inauguració, la Casa de Cultura de Burjassot tindrà, a la seua sala d’exposicions, una nova mostra protagonitzada pel València Cf.

“Blanquinegre. A 90 minuts de la glòria” és el títol de la mostra que, organitzada per la Fundació València CF a través del seu Departament de Patrimoni – Museu VCF i per la Penya Valencianista de Burjassot, es podrà visitar fins al 12 de juliol de 8 a 14 hores en el citat espai municipal.

L’exposició, a través de diferents instantànies en blanc i negre de l’arxiu d’EFE, ofereix un recorregut per la majoria de les finals jugades pel Club de Mestalla entre 1941 i 1981, guanyades i perdudes. El punt d’inici el marca la final de Copa de 1941, que va ser la primera guanyada pel València CF i la primera coberta per EFE.

La Penya Valencianista de Burjassot ha inaugurat, també recentment, la seua nova seu en el municipi i amb aquesta exposició celebra el seu 25 Aniversari.