El “Veriueu-ho” més solidari de Xavi Castillo torna a Burjassot en benefici de l’Associació de Víctimes del Metro

13 juliol 2015|Burjassot

Durant els últims anys, Xavi Castillo ha tingut els seus espectacles, el seu humor, vetat en molts municipis valencians i també, en la mateixa València ciutat. Però Burjassot no es troba en aqueixa llista negra particular de l’alcoià, ja que són moltes les ocasions en les quals l’humorista ha actuat en el municipi. I ara, en el mes de juliol, ho farà per partida doble.

Si fa menys d’una setmana Xavi Castillo, amb la seua companyia Pot de Plom Teatre, feia retorçar-se de riure tots els convidats assistents en la Gala de lliurament dels Premis Turia 2015, celebrats en l’Auditori de la Casa de Cultura, el d’Alcoi tornarà a actuar, en el mateix espai, diumenge que ve 19 de juliol, a partir de les 22 h. Amb el seu reeixit “Veriueu-ho”, Xavi Castillo fa la seua particular aportació a l’homenatge en favor de l’Associació de Víctimes de l’Accident de Metro 3J. La recaptació de les entrades es destinarà a finançar el “Projecte Artístic 3 de Julio”, un monument en memòria de les 43 persones mortes i 47 ferides en el tràgic accident de metro.

Les entrades per a assistir a l’espectacle, no recomanat per a menors de 16 anys, tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir en Instant Ticket, així com en la Casa de Cultura de Burjassot, en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres. També es podran adquirir en la mateixa taquilla de l’Auditori, des de dues hores abans de l’inici de l’espectacle.