El VI Certamen Escolar de Lectura en veu alta “De Viva Veu”, on participen col·legis de Burjassot, s’emet el divendres 4 de juny amb les votacions obertes al públic

31 maig 2021|Burjassot

Divendres que ve 4 de juny de 2021, a les 18 hores, s’emetrà el Certamen Escolar de Lectura en Veu alta “De Viva Veu” on participa alumnat de diferents centres educatius de Burjassot. L’emissió del certamen, la celebració del qual es realitza en format telemàtic per estar en situació de pandèmia, es farà a través del canal de YouTube de la Fundació pel Llibre i la Lectura, entitat que ha impulsat el certamen “De Viva Veu”, el qual a Burjassot ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot, que dirigeix Manuela Carrero.

Després de l’emissió, es donaran tres hores perquè el públic que haja vist el vídeo del certamen puga emetre el seu vot. Passat aquest temps, les votacions es tancaran però el vídeo es podrà continuar visionant lliurement. Les votacions del públic no són determinants per a l’elecció dels representants de Burjassot en la final autonòmica però es tindran en compte per a ajudar el comité de selecció a decidir el seu veredicte. El resultat es comunicarà als centres escolars uns dies després de l’emissió i es farà públic.

“De Viva Veu” és un projecte cultural i educatiu, basat en accions i activitats al voltant de la lectura en veu alta. Els centres escolars de Burjassot que han participat en el projecte “De Viva Veu” són el CEIP Fernando dels Rius, el CEIP Les Sitges, el CEIP Sant Joan de Ribera i el col·legi Joan XXIII.