Les matrícules dels cursos de natació en les piscines d’estiu s’obrin el 14 de juny

22 maig 2024|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, està acabat de preparar les piscines d’estiu del municipi, situades en el Poliesportiu Municipal, perquè les ciutadanes i els ciutadans puguen sufocar les calors estivals gaudint d’este espai municipal.

A més, ja ho té tot preparat per a, un any més, impartir els cursos de natació, durant el mes de juliol, orientats a diferents franges d’edat i en diferents horaris. Les inscripcions s’obriran divendres que ve 14 de juny, a les 9.00 h, i la via per a la inscripció serà telemàtica, a través de la web municipal, en este ENLLAÇ. El termini d’inscripció estarà obert fins al 25 de juny.

Atesa la demanda de la ciutadania i després de la gran acceptació per part de les usuàries i usuaris de l’any passat, novament les matrícules es podran realitzar per a rebre les classes els dimarts i dijous o bé els dimecres i divendres. Així, en cadascun dels grups que s’oferisquen, en fer-ho dos dies a la setmana, s’amplien les places de les persones que podran apuntar-se a estos. Els cursos començaran el dimarts 2 de juliol i finalitzaran el dimecres 31 de juliol.

Els dimarts i els dijous, de 10:30h a 11:15h, i també els dimecres i divendres, a la mateixa hora, hi haurà un curset de natació per a xiquets/es de 3 a 14 anys, amb un màxim de 30 places en cada horari, i un total de 60 places. En el cas d’este torn, tant en dimarts i dijous com en dimecres i divendres, hi haurà un màxim de 10 places per a xiquets/es de 3 a 5 anys. També per a xiquets/es de 3 a 14 anys, hi haurà un curset de natació de 19.15 a 20:00h, amb un màxim de 50 places de les quals hi haurà un màxim de 10 places per a xiquets /es de 3 a 5 anys. En este cas, igual que en l’anterior, seran 50 places per a dimarts i dijous i 50 places per a dimecres i divendres. El preu d’estos cursos és de 19 euros i inclou les classes de dos dies de la setmana. En el cas de voler realitzar els cursos els quatre dies de la setmana, el preu serà de 38 euros.

De 20:00h a 20:45h, també hi haurà un curset de natació per a persones des de els 15 anys, amb un màxim de 30 places i un preu de 28 euros. En el cas que la persona siga jubilada o pensionista, el preu serà de 19 euros. En este curs, en necessari tindre nocions bàsiques de natació i, com succeïx amb els dels xiquets i xiquetes, la matrícula podrà realitzar-se dimarts i dijous o dimecres i divendres, sent també de 60 les places oferides en total.