El XIX Festival de Folklore Valencià, XIII Memorial Enric Martí de “El Piló” arriba a la Casa de Cultura

29 juny 2021|Burjassot

Des de 03/07/2021 fins a 03/07/2021

El Piló 3-07-2021

El proper dissabte 3 de juliol a partir de les 19.00 hores, l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot tornarà a vibrar amb la dansa, el cant d’estil i la tradició valenciana de la mà de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló del municipi.

L’entitat burjassotera ha triat aqueix dia per a celebrar el seu XIX Festival de Folklore Valencià, XIII Memorial Enric Martí que comptarà amb la participació del Grup de Ball Ronda d’Aldaia i del Grup de Ball de Torrent, al costat dels amfitrions, els grups de Danses, rondalla, cant d’estil i tabal i dolçaina de “El Piló”.

Aquelles persones interessades a gaudir d’una vesprada protagonitzada pel millor folklore valencià, poden posar-se en contacte amb “El Piló” que els donarà les indicacions per al públic assistent ja que l’aforament és limitat, complint amb les mesures Covid.

La vesprada s’obrirà amb l’actuació de l’Escola de Tabal i Dolçaina “El Piló” que interpretarà Els Calçaes, Sant Antoni en l’Ermita i Dimonis de Massalfassar. Passarà el testimoni a la Ronda d’Aldaia, que delectarà al públic assistent amb el Bolero d’Albal, el Fandango de tres o la Jota d’Aldaia, entre uns altres.

Per la seua banda,  el Grup de Ball de Torrent, a més del Copeo d’Ontinyent, el Fandango de Palomar i el d’Ayora, també posaran sobre l’escenari el seu art amb la Riberenca Almussafes o l’Anguilla de Figueroles.

Per a finalitzar la vesprada de folklore, els grups de “El Piló” posaran sobre l’escenari el Fandango de l’oncle Mariano, l’O de Riola, la Jota de Benigànim o el Bolero pla, sense oblidar el cant d’estil o les Seguidilles de Llucena.