Els comerços de Burjassot buiden els seus magatzems de productes amb la campanya Bojos per tu!

13 febrer 2015|Burjassot

Dissabte que ve 14 de febrer, i fins a finals de mes, els comerços de Burjassot es tornaran bojos pels seus clients, pels veïns del municipi i pels visitants que realitzen les seues compres també en els negocis del municipi.

De la mà de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot arriba la campanya Bojos per tu! en la qual els comerços crearan vertaders outlets, ja que buidaran els seus magatzems, rematant així les rebaixes de febrer, oferint productes de primeres marques, de finalització de temporada o descatalogats, però en perfecte estat, a preus de saldo.

Grans ofertes en els comerços participants en la campanya que els ciutadans de Burjassot no poden deixar passar, ja que fins al dia 28 de febrer, els suposarà un important estalvi en les seues compres.

Tal com han assenyalat des de l’Associació “no es tractarà d’un simple descompte, ni d’una més de les ofertes especials que es poden veure diàriament en molts comerços durant el període de rebaixes, es tracta d’una operació d’outlet real en la qual els comerços podran vendre aquells productes que han quedat amagats, i els clients podran adquirir aquells mateixos productes a preus realment atractius”.

Tota la informació de la campanya i els comerços que hi participen en la mateixa, poden consultar-se en el blog de l’associació http://comerciodeburjassot.blogspot.com.es/ i a través de xarxes socials, Facebook i Twitter.