Els deu candidats de Burjassot participen en l’Especial Eleccions Municipals de Burjassot Ràdio

15 maig 2015|Burjassot

Amb puntualitat, a les 9:30h, els deu caps de llista de Burjassot posaven per a la foto de grup. Ho feien en el marc del Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot, on aquest matí, Burjassot Ràdio (93.8 FM) ha realitzat la retransmissió, en directe, del programa Especial “Elecciones Municipals 2015”. En el mateix han participat els deu candidats que concorren, a Burjassot, a les pròximes Eleccions Municipals que se celebraran el 24 de maig.

Moderat per una periodista del Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Burjassot, el programa s’ha estructurat en dues parts. En la primera, cada candidat ha disposat de 5 minuts per a exposar el seu programa electoral i per a expressar qualsevol idea que volguera transmetre. La segona part del programa ha sigut una segona intervenció de cada candidat, aquesta de tres minuts, els quals han sigut invertits, principalment, a resumir l’exposat en el primer torn de paraula, concloure l’explicació de cada programa electoral i demanar el vot.

El programa especial ha discorregut amb total normalitat, amb respecte al temps assignat i molts dels candidats participants han aplaudit la iniciativa de celebrar aquest Especial en la ràdio municipal, a fi que tots els partits polítics, disposen del mateix altaveu per a transmetre el seu programa.

Els candidats que han intervingut en el Programa Especial són, per ordre d’intervenció, José Serrador Arriete, candidat d’UPyD, Antonio Subiela Chico, candidat de Ciutadanos, Juan Carlos Ponce Martín, candidat de Renovació Política- Avant, Manel Fernández, representant de José María Casamayor Conderana, candidat del Nuestro Partido, Burjassot, que no ha pogut assistir personalment, Ramón Vicente Canelles Aparicio, candidat de VOX, Adrián Juste Agulló, candidat de Totes amb Burjassot, José Alberto López Camarillas, candidat d’Esquerra Unida, Emili Altur Mena, candidat de Compromís per Burjassot, Rafa García García, candidat de PSPV-PSOE i Sonia Casaus Lara, candidata del Partit Popular.