Els familiars de Teófilo Alcorisa enterraran les seues restes demà dissabte a Burjassot

15 abril 2016|Burjassot

La família de Teófilo Alcorisa, represaliat durant la Guerra Civil, podrà per fi enterrar les seues restes a Burjassot. Després de set anys de lluita amb l’anterior equip de govern de l’Ajuntament de València per a recuperar les seues restes mortals, que romanien en una fossa comuna en el cementeri municipal de València, la família ja els té i podrà enterrar-los al costat de la seua dona a Burjassot demà dissabte 16 d’abril.

Abans de dipositar les seues restes al costat dels de la seua dona, l’Ajuntament de Burjassot, en la figura del seu alcalde, Rafa García, rebrà a la família i a totes aquelles persones que vulguen acompanyar-la, en el Consistori a les 11:30 hores. En el Saló de Plens de l’Ajuntament tant l’alcalde com la seua filla, Pilar Alcorisa, i Matías Alonso, portaveu del Grup per a la Recuperació de la Memòria Històrica a València, dirigiran unes paraules als presents, destacant, sens dubte la importància, de la recuperació de les restes.

Després d’aquest xicotet acte d’homenatge a la lluita de la família i al propi Teófilo Alcorisa, tots els presents es dirigiran al Cementeri Municipal de Burjassot on donaran sepultura a les seues restes.