Els genials Leo Harlem i Sergio Olalla arriben al Tívoli amb el seu espectacle #Trendingtronching

18 maig 2015|Burjassot

Les rialles estan assegurades diumenge que ve 14 de juny a Burjassot. I ho estan gràcies a l’humor irreverent i sense vergonya de Leo Harlem i Sergio Olalla que portaran al Centre Cultural Tívoli, a les 22 hores, el seu espectacle #Trendingtronching.

Un espectacle per a tots els públics les entrades dels quals ja poden adquirir-se, en la Casa de Cultura o a través d’Instant Ticket a un preu de 17€ en venda anticipada i 21€ en taquilla.

#Trending, tendència, recomanació, Tronching, que et vas a partir de riure. Aquestes són les dues premisses amb les quals naix aquest espectacle que mostrarà al públic assistent molt més que humor, ja que pretén “fer-nos reflexionar sobre el que vam ser, la qual cosa som i el que podem arribar a ser. Però sempre, des de l’humor”. Es tracta d’un espectacle innovador i ple de sorpreses que de la mà del grup Cómicos promet una hora i mitja de terapèutiques rialles.

Leo Harlem és un dels humoristes més benvolgut pel públic i admirat pels seus companys. És conegut per la seua participació en programes de televisió de gran audiència com El Club del Chiste, El Club de la Comedia o Sé lo que hicisteis.
La segona part de #Trendingtronching, Sergio Olalla, qui ha participat en programes de ràdio i de televisió com La hora de José Mota o Cruz y Raya, col·laboracions que compagina amb les actuacions en el teatre.