Els guanyadors del projecte “Felicidari” reben els premis i el calendari de 2017

16 desembre 2016|Burjassot

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura va albergar, dimecres passat 14 de desembre, una gran festa infantil organitzada des  d’AVIVA, l’Agència de Promoció de Valencià de Burjassot, que dirigeix la regidora Maria Viu. El motiu de la festa era el lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores d’entre tots els participants en “Felicidari”, un projecte que, orientat a xiquetes i xiquets de 1er a 4rt de Primària, busca incentivar les relacions intergeneracionals, creant una connexió atractiva entre els menuts i els seus majors, que beneficie a ambdues franges d’edat.

Així, els xiquets i xiquetes dels centres educatius de Burjassot que han participat en el projecte Felicidari han creat una sèrie de dibuixos en els quals han plasmat moltes de les vivències, situacions i moments que proporcionen felicitat als seus majors més propers, els seus avis i les seues àvies, majoritàriament. Els dibuixos, acompanyats amb frases relacionades amb aquests moments feliços, que han resultat guanyadors, són els que il·lustren el calendari FELICIDARI 2017, que va ser presentat durant el lliurament de premis, rebent un exemplar tots els participants.

Els centres educatius de Burjassot que han participat en el projecte Felicidari, amb un total de 366 xiquets i xiquetes implicats, són el CEIP Fernando de los Ríos, el col·legi Juan XXIII, el CEIP Miguel Bordonau i el CEIP Sant Joan de Ribera, amb la col·laboració del personal docent de cada curs. Els xiquets guanyadors, els dibuixos dels quals il·lustren el calendari FELICIDARI 2017 són Ainhoa Alfonso, Noah Ayala, Aitana Caballer, Wayra Cuenca, Kiara Dasilva, Ausiàs Arnau Fullana, Hugo Garcia, Óscar Lapuente, Carla Ortuño, Lucía Palma, Nayra Sanz i Joan Valero.

Al llarg de 2017, cada dia, la pàgina web felicidari.burjassot.org estarà il·lustrada amb un de tots els dibuixos presentats al projecte impulsat per AVIVA.

La festa del Felicidari va comptar amb l’animació musical de L’Orquestra Peiotaire, un duet que va posar molta marxa a la vesprada.