Els més menuts de Burjassot aprenen Educació Vial de la mà de la Policia Local

3 febrer 2017|Burjassot

Aquesta setmana ha sigut molt especial tant per a la Policia Local de Burjassot, dirigida des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana per Manuel Pérez Menero, com per als xiquets i les xiquetes d’un dels centres d’educació infantil del municipi. Per part de la Policia Local, perquè s’han convertit en vertaders mestres per a donar les primeres nocions d’educació vial als xiquets i, per part d’aquests, perquè han tingut l’oportunitat de rebre la visita dels policies, una sorpresa per a tots ells.

D’una manera divertida i amena, se’ls ha explicat a aquests menuts alumnes el funcionament dels semàfors o com han de creuar el carrer pel pas de vianants, sense oblidar la importància que vegen la figura dels policies com a amics, com a persones properes a ells a les quals poden acudir davant qualsevol problema que els puga sorgir.

Perquè les classes anaren més dinàmiques, s’han repartit quaderns d’educació vial de la Direcció General de Trànsit (DGT) on s’explica tot allò plantejat en les classes d’una manera molt fàcil d’entendre i, per part de la Policia Local s’han lliurat uns detalls.

A més, també se’ls ha repartit uns fullets per a lliurar-li’ls als seus pares i mares; fullets en els quals es donen consells perquè es veja al Policia, tal com s’ha assenyalat, com un amic, com una persona que vetla per la seua seguretat, que està per a protegir-los i per a vetlar per ells.