Els peluts de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot, protagonistes indiscutibles de les VI Jornades Animalistes

9 maig 2016|Burjassot

La Plaça de l’Ajuntament de Burjassot és el lloc escollit, per sisé any, per la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) per a celebrar la seua tradicional Jornada Animalista en la qual, indiscutiblement, el protagonisme serà per als seus peluts, per a tots els animals dels quals es fan càrrec i que esperen ser adoptats o tenir una casa d’acolliment.

Enguany, les VI Jornades Animalistes, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps, tindran lloc el diumenge 15 de maig a partir de les 10 del matí i fins a les 20:30 hores.

Amb l’obertura de les jornades es desenvoluparan les activitats programades, que començaran a les 10:45 hores amb les dedicades als més xicotets de la casa i que s’allargaran al llarg de tot el matí. A les 11 hores tindrà lloc la marxa dels animals sense llar i a les 11:30 hores l’exhibició de la Unitat Canina (URCO) de la Policia Local de Burjassot, dependent de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, dirigida per Manuel Pérez Menero. Després de l’exhibició d’URCO, a les 12:30 hores, serà la desfilada d’animals sense llar.

La vesprada començarà a les 16:30 hores amb jocs populars infantils i a les 17 hores serà la desfilada dels animals adoptats per a, mitja hora més tard, donar pas a la xerrada sobre colònies felines. A les 18:30 hores serà la desfilada d’animals sense llar i a les 19:15 hores el VI Concurs Caní, que enguany tindrà grans premis que es lliuraran a les 20 hores.

Després del lliurament de premis, sobre les 20:30 hores, tindrà lloc la clausura de les VI Jornades Animalistes de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot.