Els Reis Mags no falten a la seua cita amb Burjassot la vesprada del 5 de gener

20 desembre 2016|Burjassot

Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, ja ho tenen tot preparat per a estar la vesprada del 5 de gener a Burjassot. Una vesprada de somni per als més menuts del municipi que van a tenir l’oportunitat de veure a ses Majestats desfilar pels carrers de Burjassot acompanyats dels seus patges i ajudants.

Tots viuran la il·lusió de la visita de Ses Majestats, també els majors ja que, poc abans de l’inici de la Cavalcada, organitzada des de la Clavaria de Sant Roc 2017, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, Melchor, Gaspar i Baltasar visitaran la Llar Sequera, on es farà lliurament dels tradicionals roscons de reis perquè s’endolcisquen en un dia tan especial. La visita serà a les 18:30 hores.

Mitja hora més tard, a les 19h començarà la cavalcada que, des del carrer Mariana Pineda i des de la Plaça Sequera, els dos punts d’eixida, recorrerà els carrers de Burjassot passant per Carretera de Llíria, Rubert i Villó i el carrer Colón. Una vegada en la Plaça Gómez Ferrer, els Reis baixaran de les seues carrosses per a emprendre l’últim tram de la cavalcada caminant fins a pujar a la Plaça de l’Ajuntament, on seran rebuts amb els màxims honors per l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

Una vegada en la Plaça de l’Ajuntament, i després de reposar forces, Melchor, Gaspar i Baltasar, s’asseuran en els seus trons per a escoltar els desitjos dels xiquets i xiquetes de Burjassot que s’acosten a saludar-los.

Perquè aquesta vesprada d’il·lusió i somnis siga perfecta van a col·laborar també en el desenvolupament de la Cavalcada la Penya El Coet, l’Agrupació de Falles de Burjassot, l’AV Mestre Lope, l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25, les Festes de 613 Vivendes, Capità Uribarry i Santa Gemma, l’Esplai Els Sitges, Sàmara i el Grup Scout Impeesa 243 de Burjassot.