Els veïns de Burjassot es bolquen amb Kanguros LV en la recollida d’aliments

18 juny 2015|Burjassot

El Banc d’Aliments de Kanguros LV ha aconseguit arreplegar més de 800 quilos d’aliments per a destinar-los a les famílies de Burjassot que més ho necessiten. La quantitat arreplegada ha sigut possible gràcies a la col·laboració amb l’entitat Consum, S. Coop. V, concretament, del seu establiment del carrer General Prim. 

Els ciutadans de Burjassot s’han bolcat amb l’entitat en la seua recollida d’aliments en aquest comerç del municipi i, bona prova d’açò, és la gran quantitat d’aliments arreplegats que es destinaran a les famílies que ho necessiten.

Des de Kanguros, reiteren el seu agraïment a les persones que han aportat generosament els aliments, a les voluntàries que han participat en la recollida dels mateixos i que gestionen desinteressadament la seua distribució als més necessitats. Així mateix, també donen les gràcies a la gerent de Consum, Mª Carmen Navarro, i a la tècnica de relacions externes, Silvia Moreno Ripoll, per la seua col·laboració i confiança dipositada en Kanguros LV.

Actualment el banc d’aliments de Kanguros LV ajuda a més de 80 famílies del municipi en risc d’exclusió, realitzant també, “complementàriament, tot tipus d’activitats encaminades a l’autoabastiment del banc d’aliments, tals com la recollida de roba per donar a les famílies i organització de mercats solidaris”, tal com han assenyalat des de l’entitat.

Kanguros compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Burjassot, amb el qual signava un conveni el passat mes de març pel qual l’entitat va a rebre una subvenció de 2.000 € anuals, durant els quatre anys de durada del mateix, com a ajuda “per al desenvolupament i la gestió del Banc d’Aliments en un local adequat, salvaguardant la intimitat i la privadesa dels seus usuaris”.

El gran treball que està duent a terme Kanguros LV ha suposat un merescut reconeixement per part d’El Periódico de Aquí Horta Nord que els lliurava el premi de la publicació dins de l’apartat de solidaritat.

Kanguros LV anima a totes les veïnes i els veïns de Burjassot a conèixer i col·laborar amb l’entitat. Els interessats poden posar-se en contacte amb Kanguros LV en el carrer Rocafort núm. 1 o bé cridar al 625 510 384.