Els xiquets de la Biblioteca Infantil comencen a celebrar el Dia Internacional dels Drets de la Infància

3 novembre 2016|Burjassot

“La xiqueta que va perdre el seu nom” és el títol de la segona de les activitats del mes de novembre que arribarà a la Biblioteca Infantil el dijous dia 10 de novembre a les 18 hores.

Aquesta serà la primera de les activitats del mes a través de les quals els xiquets participants tindran l’oportunitat de conéixer els seus drets a partir de la Convenció sobre els Drets del Xiquet. L’activitat, que donarà a conéixer als xiquets el dret a la identitat, començarà amb el visionat del vídeo conte que dóna nom a l’activitat per a, posteriorment, mitjançant un joc, conéixer i entendre els drets del xiquet: es muntarà un puzle en el qual es reflectiran els deu drets fonamentals, amb oracions representatives.

A més, es realitzarà un taller a partir dels citats drets. En el mateix, els participants hauran de fer un dibuix o crear una frase a partir d’un dels drets que li hagen repartit en la Biblioteca Infantil.

Aquesta activitat, prèvia a la celebració del Dia dels Drets de la Infància, finalitzarà amb l’activitat d’animació lectora del 24 de novembre en la qual es crearà un mural amb totes les creacions de les xiquetes i els xiquets.