Els xiquets i les xiquetes de Burjassot ja estan preparant el Ple Infantil

2 novembre 2016|Burjassot

Queda menys d’un mes ja perquè el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot visca una de les sessions plenàries més especials de l’any: la que protagonitzaran les xiquetes i els xiquets de Burjassot en el Ple Infantil. Mentre s’aproxima la data, el 30 de novembre, els centres escolars i entitats que participaran en el citat Ple ja estan treballant per a oferir les seues idees i les seues iniciatives, que es debatran entre tots els regidors; càrrecs ocupats per ells mateixos.

Així, aquest matí (2-11-2016) l’Ajuntament ha rebut la visita del centre Juan XXIII, encarregat de la Regidoria de Benestar Animal i, què millor que ser rebuts per la regidora responsable de la mateixa, Olga Camps, que els ha explicat en què consisteix, quin treball es desenvolupa des d’aquesta àrea municipal i quines són les idees que es tenen ja per a seguir defensant els drets dels animals a Burjassot. També ha estat present en la visita l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que s’ha quedat “sorprés molt gratament de la gran quantitat d’idees” que han aportat les xiquetes i els xiquets i “de la gran implicació que tenen en el seu poble i, en aquest cas, en la defensa dels seus animals”.

Les xiquetes i els xiquets participants en l’activitat han proposat també un muntó d’idees i d’iniciatives que es podrien dur a terme en matèria de benestar animal i que defensaran davant la resta de regidors en el Ple Infantil.