Comença el I Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme organitzat a Burjassot

23 gener 2019|Burjassot

Congreso Cooperativismo

Comptant amb la col·laboració inestimable de la Universitat de València donat que la seu del Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme de Burjassot és el Parc Científic de la Universitat, l’obertura d’aquest primer Congrés ha comptat amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; de Mavi Mestre, rectora de la Universitat de València; de Josep Ochoa, director general de responsabilitat social i foment de l’autogovern i de Roc Senent, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot.

Tots els ponents en l’obertura han destacat la importància del model cooperatiu de gestió empresarial com a exemple d’èxit en l’actualitat, així com la necessitat de continuar apostant per un desenvolupament més sostenible, des del punt de vista econòmic però també social, ètic i mediambiental.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha agraït la participació de totes i tots els ponents que, al llarg de dues jornades, hui i demà, participaran en el congrés. De manera especial, ha agraït també la presència i participació de la directora general de Treball Autònom de l’Economia Social i de la Responsabilitat Social de les Empreses del Ministeri de treball, Migracions i Seguretat Social, María Antonia Pérez León.

Al llarg de les dues jornades, diferents empreses i professionals d’àmbit nacional exposaran les seues experiències i coneixements sobre responsabilitat social i cooperativisme.