Empresaris Burjassot proposa als seus associats diferents cursos a l’octubre

14 octubre 2019|Burjassot

empresaris burjassot ok

Al llarg del mes d’octubre, l’Associació Empresaris de Burjassot ha programat diferents cursos per a ajudar als comerços associats del municipi al fet que continuen creixent. Els cursos tindran lloc a la Casa de Cultura, en horari de 15.00 a 17.00 hores i es tracta d’accions formatives que s’organitzen des de Cámara Valencia

El primer d’ells tindrà lloc els dies 16 i 21 d’octubre amb el nom “Publicitat on line: Com arribar a més clients amb poc pressupost, mentre que el segon, el dia 23 d’octubre, se centrarà en “Whats App Business”. Per a participar en tots dos dos cursos, els quals es desenvolupen en col·laboració amb Confecomerç CV i amb l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, és necessari reservar la plaça a través del correu info@empresarisburjassot.es o telefonant al 655 08 31 72.

Els participants en el curs “Publicitat on line: Com arribar a més clients amb poc pressupost”, aprendran trucs per a conéixer fàcilment la situació de la seua marca en internet, la usabilitat del seu web o l’efectivitat de les seues xarxes socials, entre altres.

En el cas del curs de “Whats App Business”, l’objectiu és conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de WhatsApp i la seua competència, Line, Telegram, Wechat i Snapchat; descobrir el seu funcionament i com usar aquesta aplicació complint amb la RGPD; conéixer les diferències entre grups i llistes de difusió, entre altres.