A l’agost no faltarà a Burjassot la visita de l’Ecoparc mòbil de la Emtre

10 agost 2023|Burjassot

Des de 17/08/2023 fins a 19/08/2023

ecoparque

Una vegada finalitzades les seues festes patronals, Burjassot torna a la seua normalitat i, amb ella, torna la visita d’un dels Ecoparcs mòbils de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE).

Concretament, la visita està prevista entre el 17 i el 19 d’agost en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, dijous i divendres, i de 10.00 a 13.00 hores el dissabte. L’Ecoparc estarà situat en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara.

Els Ecoparcs mòbils de la Emtre donen l’oportunitat a la ciutadania de depositar tots aquells residus per als quals no existeix un contenidor específic en el municipi, com ara olie de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café. També es poden depositar piles, termòmetres, aparells electrònics xicotets, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a cura de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.