A Burjassot, els majors es mobilitzen amb les noves tecnologies

18 maig 2017|Burjassot

Mayores movilizadxs

Els dispositius mòbils s’han convertit en companys indispensables per a tots. No importa l’edat que es tinga ja que, des dels més joves fins als més majors, els usen tant per a realitzar les seues trucades telefòniques com per a connectar-se a internet o usar les diferents aplicacions que disposen.

Amb l’objectiu que les persones majors, que han tingut menys opcions d’aprendre l’ús de les noves tecnologies, coneguen tots els secrets i les possibilitats dels seus telèfons mòbils o tabletes, i s’inicien en el coneixement de les xarxes socials, l’Agència Jove de Burjassot ha programat el curs gratuït “Majors mobilitzats”, impartit per Aroa Solaz.

Les matrícules es podran fer efectives a partir del dilluns 22 de maig de manera presencial, en el Servei d’Info de la Casa de Cultura, precia cita, o a través de la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net.

Els cursos consten de dues sessions de dues hores cada dia i els grups són d’un màxim de quatre alumnes. Tal com han assenyalat des de l’Agència Jove, s’han programat quatre cursos: el primer el dilluns 29 i el dimecres 31 maig, el segon el dimarts 30 maig i el dijous 1 de juny, el tercer, els dies 5 i 7 de juny i el quart els dies 6 i 8 de juny. En el moment de la inscripció s’ha d’indicar el curs al qual la persona es vol apuntar. Els cursos de dimarts i dijous seran en horari de 10 a 12 hores i els de dilluns i dimecres de 17 a 19 hores.