Al gener, arriben les noves adjudicacions de parcel·les dels Horts Socials

17 desembre 2019|Burjassot

Huertos urbanos

Del 2 al 23 de gener, l’Oficina de Sostenibilitat Local obrirà el nou termini per a poder sol·licitar la cessió i ús de parcel·les dels Horts Socials de Burjassot, situats en la zona d’horta del municipi.

Les persones físiques que vulguen sol·licitar l’adjudicació d’una parcel·la han de complir el requisit d’estar empadronades en el municipi des d’almenys un any abans de realitzar la sol·licitud. Per part seua, associacions, centres escolars i altres entitats han d’estar inscrites en el Registre d’Associacions de Burjassot i demostrar activitat en el municipi.

La presentació de sol·licituds ha de realitzar-se en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Burjassot o telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Per a més informació, les persones interessades poden dirigir-se a l’Oficina de Sostenibilitat Local, dependent de la regidoria de Transició Ecològica que dirigeix directament l’alcalde de Burjassot. L’Oficina de Sostenibilitat Local es troba en el Centre Social Isaac Peral, 67. El seu telèfon d’atenció és el 96 364 95 15 i el seu correu electrònic agenda21@ayto-burjassot.es.