Al setembre, l’IMCJB t’ofereix l’oportunitat de ser part de la seua “Mini Escola d’Estiu”

27 juliol 2018|Burjassot

Des de 03/09/2018 fins a 07/09/2018

Escuela Verano genérica

Després de l’èxit de l’Escola d’Estiu, la Summer School i l’Estiu Jove, que durant part del mes de juny i tot el mes de juliol han fet que peques i joves de Burjassot gaudisquen de les seues vacances estivals d’una manera diferent i divertida, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot s’engega enguany, en el mes de setembre, la Mini Escola d’Estiu. 

Atenent a les necessitats de les famílies, i pensant que molts papàs i mamàs han d’incorporar-se a les seues treballeu-vos en els primers dies del mes, des de l’IMCJB s’ofereix la Mini Escola d’Estiu, de 3 al 7 de setembre, que dóna l’oportunitat als xiquets de viure la seua última setmana de vacances gaudint amb activitats pensades per a ells, en la Casa de Cultura.

Les matrícules pot realitzar-se ja de manera digital, a través de la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net. 

En horari regular, de 9 a 13:30 hores, la setmana té un preu de 40€ mentre que si es tria entrar a les huit del matí, cal afegir 10€ a aqueix import. En el cas de necessitar el servei de menjador, de 13:30 a 15 hores, el preu del mateix és de 25€ per a tota la setmana.