Entregats els premis del Concurs Fotogràfic “Burjassot Turístic 2018”

21 juny 2018|Burjassot

Ganadores Concurso Fotografía 2018

Tenint com a testimoni la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura, que albergarà les millors 50 fotos del concurs fins al pròxim 29 de juny, el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Mercats, Roc Senent, ha fet lliurament dels premis als guanyadors del I Concurs Fotogràfic “Burjassot Turístic 2018”.

La participació no ha pogut ser millor en aquesta primera edició del concurs ja que s’ha comptat amb 100 imatges de les quals, com s’ha assenyalat, les 50 millors són les que ja estan exposades a la Casa de Cultura. Imatges entre les quals es troben les que s’han alçat amb els tres primers premis del concurs i els tres accèssits.

Els tres guanyadors, Rafael Jiménez Escudero, primer premi dotat amb 400€; Rocío Sáez Perea, segon, dotat de 300€ i Ana del Castell Ibarrola, tercer, dotat amb 200€ han destacat la sorpresa que els va suposar el saber-se guanyadors dels premis atorgats per la regidoria.

Rafael, guanyador amb una imatge de les Sitges que va presentar amb el títol “Sitja 20”, va ser coneixedor del seu primer premi per telèfon ja que no va poder desplaçar-se a recollir el guardó per motius laborals, “no m’ho esperava. Ha sigut tota una sorpresa ja que és la primera vegada que em presente a un concurs de fotografia. M’agrada molt, sóc aficionat a aquest art però no m’imaginava el poder guanyar el concurs”, tal com ha manifestat. Rafael també ha assenyalat que “volia donar-li una altra visió a les Sitges, que sé que és un dels llocs més emblemàtics de Burjassot. Per aquest motiu vaig triar fer una foto més de detall”, que li ha valgut per a fer-se amb el primer premi.

També sorpresa i il·lusió és el que va sentir Rocío quan va sentir el seu nom com a segona guardonada, “havia participat en exposicions de fotografia però mai en un concurs i vaig pensar en provar sort”. Una sort que li ha portat a alçar-se amb el segon premi amb la seua imatge “Els altres habitants de Burjassot”.

Per la seua part, per a Ana, “rebre un premi pel teu treball sempre és una alegria, però en aquest cas és doble ja que aquesta nova iniciativa per part de l’Ajuntament de Burjassot, té com a objecte la promoció turística d’una localitat amb la qual m’uneix llaços i que té grans valors arquitectònics i històrics que cal donar a conéixer”. Ella s’ha alçat amb el tercer premi amb una imatge del centre històric de Burjassot, concretament l’Antic Mercat del municipi.

Els tres accèssits, amb un premi de 50€ cadascun, han sigut per a Jacqueline Pérez, Yana Zapatylok i María Almenar.

El jurat del concurs ha estat compost per Anna Roig, Enrique Olives, Chelo Castan, David Gago i Patricia Santacruz.