Espai Dona centra les seues activitats pel Dia Internacional de la Dona en els dies 8 i 9 de març

27 febrer 2017|Burjassot

El servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la regidora Lluna Àrias, ja ho té tot preparat per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març, amb diferents activitats a les quals està convidat a participar tot el municipi com a suport i reivindicació per a totes les dones del món.

En aquesta ocasió, les accions a realitzar es duran a terme els dies 8 i 9 de març i en les mateixes també es comptarà amb la participació de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, que de la mà de CEMEF farà lliurament del Premi a l’Empresària de l’any de Burjassot.

El dia 8 de març el punt de trobada, a les 18 hores, serà la plaça de l’Ajuntament de Burjassot, lloc en el qual es realitzarà un mural per la Igualtat de Gènere per a, una vegada finalitzat, realitzar la lectura del manifest reivindicatiu elaborat pel Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot. Després de la lectura, totes aquelles persones que s’hagen apuntat, de manera gratuïta en Espai Dona, eixiran del poble per a participar en la manifestació del Dia Internacional de la Dona, en companyia de la Batukada Tiakatú. Per a reservar la plaça d’autobús, les persones interessades poden cridar a Espai Dona, 96 390 67 18 o bé enviar un correu a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es, amb les seues dades personals.

Un dia més tard, el dijous 9 de març, la cita serà en el Centre Cultural Tívoli a partir de les 19 hores on, de la mà de la Associació Teatral Paraules i Dones i sota la direcció d’Amparo Pastor, es posarà en escena “El nostre poble”, obra escrita també per la mateixa Amparo que la descriu l’obra com a teatre experimental que pot arribar a aconseguir la característica de teatre coral i on tots els personatges estan en l’escenari al llarg de tota l’obra, traçant pinzellades i concordes diferents en els seus diàlegs. La intencionalitat de l’obra és enaltir la labor de les dones que van crear la primera associació de dones a Burjassot, l’Associació d’Ames de Casa Los Silos.

Una vegada finalitzada la representació tindrà lloc, de la mà de CEMEF, el lliurament del Premi a l’Empresària de l’Any.