Espai Dona comença l’any amb la reunió del Fòrum per la Igualtat de Gènere i amb una xarrada-taller de prevenció de la violència de gènere

14 gener 2016|Burjassot

Espai Dona, el servei d’atenció integral a la dona, dirigit per Lluna Àrias des de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, inicia l’any amb diferents activitats que es van a desenvolupar al llarg d’aquest mes de gener.

En primer lloc, dijous que ve 21 de gener a les 18 hores en la Casa de Cultura serà la primera reunió de l’any del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere entre dones i homes; fòrum en el qual les entitats que formen part de la mateixa, acompanyades de les tècniques d’Espai Dona, debatran sobre les accions i activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest 2016.

La segona de les activitats del mes, una xarrada-taller pensada per a mares i pares, té com a objectiu la prevenció de la violència de gènere entre adolescents i joves. En aquest cas, es desenvoluparà el 28 de gener a les 19 hores també en la Casa de Cultura de Burjassot.

Pensada, com s’ha assenyalat per a mares i pares i també per a qualsevol persona vinculada a l’educació dels joves, Espai Dona va a desenvolupar aquesta xarrada-taller “al costat de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, comptant amb la col·laboració de Mª Lourdes Alapont Pinar, Psicòloga i Terapeuta, experta en el treball amb joves en la Diputació de València, l’Ajuntament de Mislata, el CEFIRE o en l’Escola de Psicoteràpia de València”, tal com han informat des del servei municipal.

Des d’Espai Dona posen a la disposició de totes aquelles persones a participar en aquesta xarrada-taller el correu electrònic espaidona.admin@ayto-burjassot.es perquè puguen confirmar la seua assistència. En el mail cal indicar el nom i cognoms de les persones que van a formar part d’aquesta activitat.