Espai Dona convoca el IX Concurs de Narrativa Breu amb enfocament de gènere Isabel de Villena

8 gener 2020|Burjassot

CARTELL IX CONCURS DE NARRATIVA BREU AMB ENFOCAMENT DE GÈNERE ISABEL DE VILLENA 2020

El Servei Municipal d’Atenció Integral a les Dones de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, ha convocat i fet públiques les bases per al Concurs de Narrativa Breu amb enfocament de gènere Isabel de Villena, un certamen literari que en 2020 arriba a la seua IX edició. En el seu afany per potenciar i reivindicar la igualtat entre homes i dones, Espai Dona torna a llançar aquest concurs al qual convida a participar a tota la població, posant l’accent principalment en els centres educatius com una bona eina educativa de treball i de sensibilització en matèria d’igualtat de gènere.

CONSULTA ACÍ LES BASES

Així les persones que ho desitgen poden participar en el concurs que s’ha estructurat en tres categories: categoria infantil per a persones de 10 a 13 anys d’edat; categoria juvenil per a persones de 14 a 17 anys d’edat i categoria adulta per a persones majors de 18 anys d’edat. La temàtica del concurs té versa sobre la igualtat de gènere de manera que els textos presentats han d’estar orientats d’alguna manera cap a aqueixa temàtica. Els treballs poden presentar-se tant en castellà com en valencià i han de ser originals i inèdits per a aquest concurs.

L’extensió de les obres no pot excedir les 2.000 paraules en total i es tindrà en compte en tot moment l’atenció per un ús inclusiu del llenguatge.

Els relats s’han d’enviar a l’adreça de correu electrònic d’Espai Dona: serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 31 de març de 2020 a les 00.00 h.