Espai Dona inicia els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona

6 març 2018|Burjassot

Espai Dona inicio actividades
Espai Dona. Actividades
Actividades Espai Dona

La programació d’activitats per a commemorar el Dia Internacional de la Dona ja han començat. Organitzades des de la regidoria d’Igualtat i Espai Dona, que dirigeix la regidora Lluna Àrias, les activitats van començar el dilluns a la vesprada (5-03-2018) amb la presentació del llibre “Tierra, mar y aire”. La presentació va estar a càrrec de la pròpia autora del llibre, Patricia Campos Domenech i de la diputada delegada de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García Sánchez. L’alcalde de Burjassot, Rafa García i el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent també van estar presents en aquesta presentació.

Després de la presentació per part de Lluna Àrias, les dues dones van iniciar un col·loqui en el qual, a més dels testimonis i vivències personals que Patricia plasma en el llibre, van abordar altres assumptes com el masclisme existent en àmbits com l’esport i l’exèrcit, la discriminació de la dona en altres àmbits, la diversitat sexual o l’esperit de superació. “Tierra, mar y aire” (Roca Editorial) pot adquirir-se tant en llibreries com en plataformes digitals.

A continuació, totes i tots els assistents van baixar a la Cafeteria Les Arts de la Casa de Cultura, on van gaudir d’un berenar mentre contemplaven l’exposició de l’il·lustrador George Riemann, que també té com a eix temàtic la igualtat de gènere.