Espai Dona llança la seua oferta de cursos d’autocura amb perspectiva de gènere

3 març 2015|Burjassot

Cuidar-se una mateixa a través de diferents tallers amb perspectiva de gènere. Açò proposa Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora Lluna Àrias, a les dones del municipi durant els mesos d’abril a juny.

Espai Dona ha llançat tres tallers per a la salut davall el nom Cuida’t!. Cursos d’autocura amb perspectiva de gènere, les inscripcions del qual podran formalitzar-se del 2 al 13 de març en la seu d’Espai Dona, en el c/ Colom, 40, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns també de 16 a 19 h.

El primer dels cursos, amb un preu de 15€, és el de Txi Kung Mèdic i estarà impartit per Yolanda Reina els dimarts i dijous de 10 a 11:30 h en el Centre Social Isaac Peral; el de Biodansa i moviment creatiu, impartit per Lola Escudero, serà els dijous de 18 a 20 h en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i té un preu de 25€ i, finalment, el curs de Ioga per a persones amb fibromiàlgia, impartit els dimecres i divendres d’11:15 a 12:45 h en la Piscina Coberta Municipal per Magda Chiralt, té un preu també de 25€.

Tots els cursos tindran una bonificació del 33% atenent a criteris de caràcter social, que hauran de ser justificats amb un informe del Servei de la Dona.

Per obtenir més informació sobre els cursos o sobre l’activitat d’Espai Dona, les interessades poden enviar un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es o bé cridar al 96 390 67 18.