Espai Dona organitza les seues Jornades Jurídiques amb perspectiva de gènere

7 octubre 2015|Burjassot

El servei d’integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la regidora Estefanía Ballesteros, programarà per al mes d’octubre les seues Jornades Jurídiques amb Perspectiva de Gènere, que tindran lloc en la Casa de Cultura del municipi els dies 15 i 22.

En aquesta ocasió, i continuant amb el seu objectiu d’informar la població burjassotera de tots els temes que puguen ser del seu interés, les jornades estaran centrades en el tema de la custòdia compartida de filles i fills menors i el règim econòmic de la mateixa. La inscripció a les jornades haurà de realitzar-se per correu electrònic a espaidona.admin@ayto-burjassot.es abans del dia 22 d’octubre.

La primera de les sessions, el 15 d’octubre a les 19 hores en el citat espai municipal, estarà impartida per Amparo Andrés, advocada d’Espai Dona, Cristina Robredo, psicòloga especialitzada en psicologia jurídica, i Roberto Gras Bellver, advocat de família i vocal de la secció de família de l’ICAV (Il·lustre Col·legi d’Advocats de València). En aquest cas es parlarà, en si, de la custòdia compartida de menors.

Just una setmana més tard, el dijous 22 d’octubre a la mateixa hora i també en la Casa de Cultura, tindrà lloc la segona de les sessions, que tindrà com a ponent, novament, a Amparo Andrés, advocada d’Espai Dona que, en aquest cas, posarà l’accent en el règim econòmic dins de la custòdia compartida dels menors.

Les persones que assistisquen a les jornades obtindran un certificat d’assistència a les mateixes, tant si assisteixen a una de les sessions com si ho fan a les dues sessions programades.