Espai Dona presenta la “Guia Municipal per a l’ús d’un Llenguatge Inclusiu”

16 novembre 2017|Burjassot

Des de 24/11/2017 fins a 24/11/2017

Amb l’objectiu d’aportar un important instrument de consulta tant al personal de l’Ajuntament com a la població en general, Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per Lluna Àrias, ha elaborat la “Guia Municipal per a l’ús d’un Llenguatge Inclusiu”. Un document que naix amb la idea de garantir la no discriminació de les dones amb l’ús d’un llenguatge sexista.

La presentació de la guia tindrà lloc divendres que ve 24 de novembre, a les 19 hores, en la Casa de Cultura de Burjassot; una presentació a la qual està convidada tot el municipi i que s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

En moltes ocasions, l’ús del gènere masculí suposa l’exclusió del gènere femení a l’hora de parlar o escriure un text. Davant aquestes situacions, Espai Dona ha elaborat aquesta guia en la qual mostra la seua lluita i treball per usar un llenguatge més just, un llenguatge inclusiu, sent sensibles a usar un llenguatge menys masclista o masculinitzat.

Com s’ha assenyalat, la guia és una eina per a tota la ciutadania que tindrà, en la mateixa, un punt de consulta davant qualsevol dubte a l’hora d’usar un llenguatge més inclusiu.