Espai Dona programa una xerrada-taller de prevenció de la violència de gènere entre adolescents i joves

22 gener 2016|Burjassot

Amb l’objectiu de continuar el treball de prevenció de la violència de gènere entre adolescents i joves, el servei d’atenció integral a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per Lluna Àrias, regidora de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, ha programat dijous que ve 28 de gener a les 19 hores, en la Casa de Cultura, una xerrada-taller pensada per a mares, pares i per a qualsevol persona vinculada a l’educació dels joves.

La xerrada-taller, “organitzada juntament amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, compta amb la col·laboració de Mª Lourdes Alapont Pinar, Psicòloga i Terapeuta, experta en el treball amb joves en la Diputació de València, l’Ajuntament de Mislata, el CEFIRE o en l’Escola de Psicoteràpia de València”, tal com han informat des del servei municipal.

Durant aquesta xerrada taller, “es pretén oferir a totes les persones que en la nostra societat tenen la important labor d’educar, aquella informació i eines educatives necessàries per a acompanyar els més joves en el seu procés formatiu i personal, promovent les relacions de parella autònomes, lliures i responsables”, han assenyalat des d’Espai Dona.

Espai Dona posa a la disposició de totes aquelles persones interessades a participar en aquesta xerrada-taller el correu electrònic espaidona.admin@ayto-burjassot.es perquè puguen confirmar la seua assistència. En el mail cal indicar el nom i cognoms de les persones que van a formar part d’aquesta activitat.

Per a aquells pares i mares o persones que vulguen participar en l’activitat i tinguen xiquets xicotets al seu càrrec, Espai Dona posa a la seua disposició un Servei de Ludoteca gratuït, prèvia inscripció del menor, en el mateix correu electrònic esmentat. Davant qualsevol dubte, es pot contactar amb Espai Dona en el 96 390 67 18.