Espartero i Mariano Benlliure s’alcen amb els primers premis del Ninot a Burjassot

14 març 2019|Burjassot

Premios Fallas 2019
Premios Fallas 2019

Burjassot ja coneix els primers premis que enguany s’han atorgat, per part del jurat qualificador del municipi, a les seues comissions falleres. L’Agrupació de Falles ha fet públics els premis de la Cavalcada de l’Humor i de l’Exposició del Ninot, com a preludi al que seran els premis per als monuments infantils i majors.

Així, en el cas dels premis del Ninot, el millor en infantils ha recaigut en la Falla Mariano Benlliure, seguida de la Falla Llibertat i sent el tercer premi per a la Falla María Ros. En el cas dels Ninots en monuments grans, el primer premi ha sigut per al de la Falla Espartero, el segon per a la Falla Nàquera i el tercer per a la Comissió de Domingo Orozco.

En els premis de la Cavalcada de l’Humor, el de la millor disfressa ha sigut per al personatge de Darth Vader de la Falla Fermín Galán, el de la millor crítica per a la Falla Nàquera i el premi a l’originalitat ha recaigut en la Falla Espartero. En comparsa, la millor ha sigut la de la Falla Isaac Peral, seguida de Espartero i de Fermín Galán.