Extraterrestres, pastissos d’aniversaris, Facebook, policies i alvocats desfilen en la Cavalcada de l’Humor de Burjassot

4 març 2019|Burjassot

Cabalgata del humor

Burjassot va patir una invasió molt particular en la vesprada del passat dissabte. Astronautes en missió especial i extraterrestres de planetes desconeguts van aterrar als carrers del municipi, on van desfilar a pler. No van estar sols, els acompanyaven les forces de l’ordre, egipcis, joves majorets i, curiosament, també es van sumar a la desfilada, dotzenes d’alvocats, plats de sushi mesclats amb fast food, gegantescos pastissos que anunciaven aniversaris molt especials i fins a perfils de Facebook errants.

Semblant desfilada a principis del mes de març només podia significar una cosa. Burjassot celebrava la seua Cavalcada de l’Humor i les tretze comissions falleres del municipi ho van donar tot, omplint els carrers de vistoses, satíriques i iròniques disfresses carregades d’humor i missatges sarcàstics. Abillats amb disfresses molt variades, vistosos i enginyosos, les diferents comissions van desfilar per la Plaça de l’Ajuntament on van aprofitar per a saludar i divertir, tant a l’alcalde, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros, i el president de l’Agrupació de Falla com als seus màxims representants, les Falleres Majors i els Presidents de cada comissió.