“Fem Salut Mental Burjassot” convida al municipi a participar en la jornada de reivindicació del Dia Mundial de la Salut Mental

7 octubre 2019|Burjassot

Des de 10/10/2019 fins a 10/10/2019

Día Mundial de la Salud Mental 2019

El pròxim 10 d’octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental i, amb motiu de l’efemèride, des de l’associació “Fem Salut Mental Burjassot” s’ha organitzat una vesprada reivindicativa i informativa a la Casa de Cultura del municipi. Una vesprada a la qual conviden a participar a tota la ciutadania.

Sobre les 17 hores, donaran inici les activitats de la vesprada que es desenvoluparan entre la Plaça de la Casa de Cultura i el seu Saló d’Actes. Així, l’entitat burjassotera situarà un lloc informatiu en el qual es donarà tota la informació sobre el treball que realitza; hi haurà pinta cares per als més menuts, una xarrada de promoció de la salut mental i la projecció contínua de curts relacionats amb el Dia de la Salut Mental.

Així mateix, “Fem Salut Mental” també situarà un photocall amb el lema “Connecta amb la vida”, “com a part de la campanya per a xarxes socials, que s’està portant a termen a nivell nacional, amb la temàtica de l’abraçada”, tal com han informat des de l’entitat.

D’igual manera, al llarg de la vesprada, també es procedirà a la lectura del manifest del Dia Mundial de la Salut Mental, una lectura que es realitzarà en tot el país.